Продължават заниманията ни с деца и ученици и в извънучебно време. Часовете за посещение са: понеделник - 10.00ч. и вторник 16.00ч.
Размер:
Автор:

Детски проекти

Представянето на японски костюми - кимона предизвика огромен интрес.
Детски проекти
На 15 май галерията се включи в европейската инициатива "Нощ на музеите" под патронажа на Съвета на Европа с проект "Бяла нощ", в който доброволци от Програмата за популяризиране на Японска култура представиха техниките оригами и икебана и демонстрираха японски костюми - кимона.
Детски проекти
Рисунките на малките художници от детски градини и училища изпълват с живот и вдъхновение залите на галерията през есенните месеци на 2010 г. Сред вдъхновяващите платна и фотографии на вече утвърдени майстори, децата с радост и лекота пресъздават настроение и цветове. Пейзажи в топла есенна гама, многообразие от техники за отпечатване на листа, натюрморти, изпълнени в техниката на колажа, венециански маски, вдъхновени от ярките фотографии в гостуващата изложба на Италианския културен център, работата с природни материали, глина и текстил са само малка част от възможностите и идеите, с които разполагат децата в залите на Галерията и през тази учебна година.
Детски проекти
 
1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
 
Търси в